Erhvervspraktik i sygeplejen i Middelfart kommune
Herunder et overblik over hvad sygeplejen i Middelfart kommune vil kunne tilbyde en erhvervspraktikant i en uges praktik.
Det er vigtigt at vi får mulighed for at vise hvilke arbejdsopgaver og områder vi dækker i den kommunale sygepleje og vores sundhedsklinikker, herunder ses de forskellige funktioner og faggrupper, som en erhvervspraktikant vil stifte bekendtskab med i løbet af et praktikforløb. Delene vil indgå i forløbet i varierende længder, afhængig af de opgaver der skal varetages i løbet af den pågældende uge. Det er derfor ikke muligt at forudsige hvilke faggrupper man er med, på hvilke dage, men der kan afgives specifikke ønsker til en praktik.
Beskrivelse fra sygeplejen:
Der er i alt 4 sundhedsklinikker fordelt geografisk i hele kommunen
  • 1 på Fænøsund plejehjem, 
  • 1 på Skovgades plejehjem, 
  • 1 på Kongshøj plejehjem samt 
  • 1 på Egebo plejehjem
I første kvartal 2024 kommer der også 1 på Rudbækshøj plejehjem i Strib.
Desuden køre vores rute-sygeplejerske rundt til alle de borgere der er for syge til at komme i vores sundhedsklinikker. Her er vi inddelt i en by- og land-gruppe, så vi geografisk ikke bruger alt for meget tid på landevejene.
Vi har også et akutteam, som kører ud akut til de borgere der har brug for vurdering af en akutsygeplejerske, og hvor der er mulighed for at få taget blodprøver og give medicin direkte ind i en blodåre. 
Til sidst har vi alle vores speciale sygeplejersker der arbejder med sår, palliation(terminale borgere), og KOL sygeplejerske der kommer ud til de kroniske syge lungeborgere.
Så et praktikforløb kan enten være at se flere forskellige funktioner eller også være udelukkende med en rutesygeplejerske, det kan vi planlægge individuelt efter ønsker.
Arbejdstiden er fra kl. 7.15 til 15.15
Vi holder fysisk til på Kongshøjcenteret i Nr.Åby, men fra 1/11 2024 flytter en del af sygeplejen ind på PW.Tuxenvej i Middelfart og engang i 2025 flytter nogle af vores speciale sygeplejersker ind på det kommende Nærhospital.

 

Hvis du har interesse i et praktikforløb, så skriv til Maria Bau på mail: maria.bau@middelfart.dk eller ring på vores direkte nummer man-fre 9-12 8888 5315